27 Mart 2010 Cumartesi

seçkin pirEler

mikanın çok önemli dersleri varmış,sınaw zamanıymş,bitirme projesi varmış,saatler bi saat ileri alınmış... kimin umrunda...

bence hayatta dert edilmesi gereken tek şey yetenek sizsiniz de kimin yarı finale çıkacağı.
desti izdivaçta önemli ama, ganime teyze yok ne zamandır.tırnaam kırıldı bide,annem dediki siyah zeytin yersen tırnakların güçlenir.bide mevsimden dökülüomş saçlarım bu kadar çok.
asıl dertlerim bunlar benim.

böyle olduğu zamanlar oldu, bir kilo aldım die hayatımı kabusa çevirdiğim,sırf tınaaam kırıldı diye offlayıp pufladığım.
ne güzel günlermiş ne de güzel dertler buluomuşum kendime...yine üzülsem ya bunlara,gelecekle ilgili planımı soranlara yine eskisi gibi kusursuz bi güzelliğim olucak,çok yakışıklı biriyle evlenicem ve zengin olucam diyebilsem.böyle salak olabilsem yine.öyle gerizekalı olsamki hatta cumhurbaşkanının,başbakanın adını bilemesem röportaj sırasında.ne bilicm zaten bilmez olaydım.
dünyadan bi haber yaşasam,tek derdim kuaföre gitmek ve dedikodu yapmak olsa...ne mutlular onlar ya.herşeyden uzak herşeyden habersiz...bak seçkin pirilere bak mal dersin kıl dersin tüy dersin ama evlendi gitti kaanla...kaanda çok bi bok diil ayrı bi konu ama şeçkin piriler nedir ya.
ama ne eğlenceli bi kızdır o...bende öyle olsam ya.

daha fazla daha daha daha fazla görmek için bu kadar açıyosum gözlerimi ben seçkin piriler bile olsam nafile.görürüm görmek isediğimi.ama tayyip erdoğanla onunn 7 sulalesini görmiyim ya.onlar olmasın hyr.
uykum geldi saat 5...

günün anlamlı ve önemli cümlesi: benden 2 tane, senden de 2 tane olsa; benlerimizi buluşturup seviştirsek seninle...

8 yorum:

  1. harika :) buyudukce dertlerde buyuyor maalesef, ben de cok ariyorum o eften puften seylere uzuldugum gunleri

    YanıtlaSil
  2. kendisi büyüyüp te beyni büyümeyen güzel insanlar var ama eleştirioruz onları kınıyoruz...ben kınamıyorum çok mutlular çünkü anlamıyolar ne güzel :) bende bazı şeyleri içindeyken anlamıorum mesela ve mutlu zannediyorum kendimi. sonra anlıyorum malesef sonrada anlamasam çok güzel olucak işte:)

    YanıtlaSil
  3. günün anlamlı ve önemli sözü güzel olmuş :)

    YanıtlaSil