16 Şubat 2011 Çarşamba

hey adam!

erkekler erkek midir? nedir erkeklik? tıpta erkek üreme organı diye adlandırılan, halk arasında pipi, penis, arkadaslar arasında minik kuş, bamya ya da patlıcak olarakta bilinen uzvunuz mu erkekliğiniz? çoğunuz değilsiniz artık.

şuçun bir kısmı bizim tabi, barzo, kıro ,maço diye diye yumuşacık yaptık sizi. oyun hamuru gibisiniz gerçekten. o ne öyle facebooktan hergün resim eklemeler bi böyle tripler resimlerde. erkek dedğin adamın 1 bilemedin 2 resmi olur. aşığım bakışları,manzaraya bakarak acılı lahmacun yemişçesine poz vermeler. erkek dediğin uğraşmaz böyle şeylerle,iplemez yani. hatta anlamaz öyle çok ilgilenmez çünkü. neden kadınlar gibi oldunuz siz? dedikodu yapan, ahuhuhahh fldkfnkn gibi aptal gülme şekilleriyle gülen, sürekli facede kim kiminle nerde takip eden, resim ekleyen, tripli tripli pozlar veren, ayyy kuzuuu hıh gibi sadece gaylere ve kızlara özgü olan cilveleri yapan, konuşurken ısmarlarsan gelirim cümlesini sözde erkekliğine yedirebilmiş, naz yapan, yavşak yavşak el şakaları yapan, kız gibi sırıtan gülen, hiç bir ağırlığı olmayan... sabaha kadar yazarım. nooldu size böyle yaa?

ben özür diliyorum kendi adıma erkek milletinden,bi anda çok yükleme yaptık çünkü.yok espirili olsun yok bebek yüzlü ama kadir inanır bakışlı olsun,maçolarsan nefret ederim,metroseksüel olmalı, mavi gözlü zenci olsun,gül alsın yok romantik olsun, bi yerleri büyük olsun, kibarlıktan kırılsın, ince olsun, narin olsun.al sana erkek... sonuç işte...

erkeklik bi yana da insanlığınızıda kaybediyosunuz. hani lisede ülkü ocaklarında asarım keserim ülkem için ölürüm diyenler. hani komşusunu,sınıf arkadasını bacısı olarak görenler. şimdi bacını götürseler. kadın erkek eşit oda sevişmeli onunda hakkı amaaa diyen bunu derken kaşı gözü başka oynayan cinsiyetsizler haline nasıl geldiniz?

aahhh ahhh hiç kibar değilsiniz, bu devirde ne savaşı sevişin, ne bacısı yaaa kıro bacı ne, kadın erkek eşit ooluum,sen sevişiosan tabiki kadınlarında hakkı, azcık ince ol ince diyen dilime osurabilme ihtimalim olsaydı bunu kesin yapardım.

not: kurunun yanında yanan yaşlar (üzgünüm) ve özür dilerim ve beni affedin ve hak verin öpücükler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder