2 Şubat 2011 Çarşamba

aşk yok taktik var

sevmediğin tüm erkekler seni sevebilir tabi eğer istersen,
kadınlar bişekilde istedikleri erkeği elde ederler bıdı bıdısına girmiycem fakat bunun bir gerçek olduğu tartışılmaz.belki uzun sürer belki üzer ama sonunda her kadın istediğini bi şekilde alır.eğer ki alamadıysa ya çok salaktır ya da yeterince istemiştir.ben buna katılırım arkadas bu budur yani.

ama her oyunda kurallar vardır ve hileler. kopya çekmeden geçilmeyen sınavlar gibi düşünün. illa kestirme bir yol ufak bir şah mat hareketiyle erkeği tabiri caiz ise kafeslemek mümkün. tabiki bazı imkansızlıklar vardır. bunlar çok ekstrem durumlar evlidir,sevgilisi vardır...v.s zaten bunlar uzak durulması gereken erkekler sınıfına girerler.

eğer bir sevgiliniz varsa (uzun süredir sevgilisi olan biri olarak konuşuorum ki;) ve eğer sizinle eskisi kadar ilgilenmiyorsa ne biliyim eskiden 10 arayıp şimdi 3 arıyorsa endişelenmeyin lütfen. çünkü bu sizin birlikteliğinizin 3.ayına rastlar ve en çalkantılı dönemdir.normaldir tüm soğukluklar.tüm soğuk kanlılığınızı koruyarak üstüne gitmeyerek durumu kendi lehinize çevirebilirsiniz.bırakın aşk kendini sevginin kollarına bıraksın. bu dönemde yapılmaması gereken 3 şey;

asla neden beni aramıyorsun deme
kıskandırmak için kendini paralama komik duruma düşme olasığın çok yüksek
ve en önemlisi asla trip atma...

diyelimdi bu dönemi başarıyla atlattık,
6 ay geçmeden emin olmayınız bu bir dip not !!!

artık alışkanlıklar devreye girer sizden ayrılamayacağı beynine empoze edilmiştir.çünkü üşenir yeni birinin peşinden koşup tavlamaya.6 aydır malum onu baya bi yordunuz.( lütfen yorun)

cefayı çekiceksin ki sefasını süresin evreleri en zevkli evrelerdir.yan gel yat abi.kuaförede gitmesen, makyajda yapmasan hiiiç farketmez çünkü artık o sizden başkasını düşünemez.

hangi evrede olursan ol onunla konuşmaman gereken tek konu,
evlilik.bu konu asla bir bayan tarafından açılmamalı.rahat bırakın o dökülür zamanla.erkekler kadınlardan daha meraklı evlenmeye buna eminim.
o konuyu açtığındada büyük bir ustalıkla istemem yan cebime koy taktiği uygulanmalı. löpşş die atlanmamalı.

böyle yani arkadaşlar benden söylemesi yaşadım gördüm. kaybettiğiniz erkeği geri kazanma taktikleri için bir sonraki yazıyı bekleyiniz please

NOT: türk dil kurumu tarafından takip edilen bir platform değil burası istediğim imla hatasını yapar, istediğimide yazarım.gıcık olanlara da itinayla gıcık olurum. kasma oğlum yazarken koy gitsin nokta

2 yorum:

  1. http://pembemissbone.blogspot.com/2011/02/izledigim-tum-bloglar-mimlendiniz.html#comments
    bende mimin var :)

    YanıtlaSil
  2. en güzel sözler
    www.fullguzelsozler.blogspot.com

    YanıtlaSil