10 Kasım 2010 Çarşamba

zekiysen erkeksin, yakışıklıysan ibne

herkesin kendine göre bir güzelliği vardır derler ya, tamam doğruda acaba çirkinse bile kendini güzel zannediyo olabilir mi insan? yani herkes kendini güzel mi bulur.okan bayülgen dışında çirkinliğini kabul etmiş birini daha görmedim.ilyas salman dünyanın en yakışıklı erkeğiyim dediğinde acaba cidden öylemi sanıyodu kendini? güzelliğin, şirinliğin,seksiliğin çok önemli olduğu bu düzende çirkinin kendine 'ben çirkinim' cümlesini söylemeye ne kadar cesareti olabilirki. görecelimi güzellik?
ben kendini yerden yere vuran biriyim.popon büyük kızım senin, koca götlünün tekisin sakın ayağa kalkma otururken muz kalkınca armut derler adama derim hep ama hayatta da duramam o koca götümü sokarım her yere.ben böyle oran küçük buran büyük diye öl kızım sen yaşamayı hak etmiosun bu dünyada, boka benziosun aynı diye öldürürken kendimi birden hooooppp tanrım beni baştan yarat şarkısı eşliğinde geçiorum aynanın karşısına amaaan yarabbi benden güzeli yok zannediorum böyle gidio bu bi süre.sonra yine kusur arıorum falan filan. ben kendimi bu şekilde cezalandırıorum, kendimi üzerek rahatlıyorum. böylece tüm şımarıklığım, bazen insanlara karşı dengesiz tutumum yok olup silinip gidiyo.düşünüorum şimdiye kadar kimse sana popon büyük dedi mi diye.hayır demedi, ama şımarık dediler.
o zaman unut popoyu sen şu bencilliğini,şımarıklığını bırak kızım.çünkü güzelsende çirkin olabilirsin bi anda.

çirkin olmak için ağzının burnunun yamuk olmasına gerek yok. diyoruz ya hani lokum gibi çocuk bide yanındaki kıza bak diye. heh işte değil o iş öyle. ayaanı öpmek lazım o kızın o tipsizliğiyle kendine güveniyo, ağzı laf yapıo, bide eşşşşek gibi koşturuyo peşinden saftirik yakışıklı çucukları. neyse benim ilgi alanım değil zaten yakışıklılar.yeminle diyorum bak murat boz gelse git derim pislik, çilekli pasta gibi suratın var. tipim değilsin derim. (bu yalan da neyse)
yakışıklı erkekler cidden aptal ama. damgalı hepsi, kendilerini çekemeyen hemcinsleri tarafından ibnelikle aşağılanan, hor görülen, bebek yüzlü olduğundan herkese abi çeken ezik tipler.kıvanç gibiyse pasif, kenan gibiyse aktif sayılıyorlar.her ikiside ibne neticede.

tüm kızlar bloglarını okudukları erkekleri bu neye benziodur acaba diye düşünmüşlerdir illaki. eğer zeki bu, hııım iyi tespit vaay iyi laf sokmuş diyosam ardındanda tipsizdir bu damgasını yapıştırıyorum.hele bide cinsel hayatını anlatıyosa for example eğlenilecek erkek!!!! kesin diyorum bu dobişin tekidir. ama daha büyük marifet.bir erkeğin zekası çok önemlidir.zeki erkeğin tavlayamadığı kadın varmıdır.
kadın için geçerlimi bu? geçerli... acaba herkes kendinde olmayanı mı arıyo ki ?
ben aptalım öyleyse evet evet ben aptalım...

hem zeki hem yakışıklıysa eğer acilen onu hipnoz edip parmağımızı şıplatmadan önce çirkinsin sen çirkinsin sen çirkinsin sen diyip egosunu yerle bir etmemiz gerekio. ben mikanın malıyım bana ondan başkası bakmaz demeli. öyle biri yok gerçi, o yüzden problem de yok.

bir kadın hem aptal hem çirkinse; seda sayan olur
bir erkek hem aptal hem çirkinse de; nihat doğan olur.

günün sorusu: cem adrian gay mi ?

6 yorum:

  1. Ya sen harikasın. süpersin de cem adrian konusunda şüphelerim war.

    YanıtlaSil
  2. kendiyle öpüşüyo ya aslında orda ibnemsi bi duruş yok daha felsefik. kendine duyulan aşk, kendine tapmak, aşırı sevmek falan olabilir.bu şehirde bir kadın var adı bana özel adlı şarkıyı yapmazdı ama öyle olsa. onun orda kadın olarak bahsettiği pasif bir erkek değilse tabi bööğğk

    YanıtlaSil
  3. yazı çok hoşuma gitti ama şimdi yoruma daha fazla detay vermek istemiyorum.. malum; güzel noktalara değindin diyerek akıl dolu cümlelerle alıntılar yapsam, her türlü cerbezelik eşliğinde laf cambazlığı yapsam, zeki ama çirkin ve belki de domdom'un biri olucam..

    vaay, harika yazı, sen telefon numaranı söylesene tatlım modunda girsem adım ibne'ye çıkacak.. o yüzden, sadece; güzel ve yerinde tespitlerle dolu diyor ve huzurlarınızdan ayrılıyorum..

    YanıtlaSil
  4. çok iyi :) bak senin gibileri atlamışım ben benim hatam bu :) gizli zeki :D:D en tehlikeli olan

    YanıtlaSil
  5. illa bir sınıflandırma olacak diyorsun yani : ))o zaman, "gizli zeki" tanımlamasına şükredelim bari : ))

    YanıtlaSil
  6. absolutely gay..he has his own words about it...you can find from whole net..

    YanıtlaSil